Fenix hledá recenzenty nové svítilny Fenix TK35 Ultimate s výkonem 3200 lumenů

Společnost FenixLight odstartovala další ze svých celosvětových kampaní za účelem otestování nově upgradované svítilny Fenix TK35 Ultimate Edition 2018. V rámci této kampaně hledá Fenix testery z odborné veřejnosti a nadšence do ručních svítilen. Vybraní recenzenti obdrží pro podstoupení testu svítilnu Fenix TK35 Ultimate a dva akumulátory Fenix 18650 3500 mAh zcela zdarma.

Ruční baterka Fenix TK35 Ultimate Edition 2018 navazuje na předchozí verze s výkonem 1800 a 2000 lumenů. Hlavní inovace spočívá v použití nejvýkonnější Cree LED současnosti – XHP70, která posouvá výkon svítilny až na 3200 lumenů. Druhou a neméně zajímavou změnou je doplnění nabíjecího micro-USB konektoru do bateriového držáku. Dvojici Li-ion akumulátorů typu 18650 tak lze nabíjet přímo v držáku a není nutné je z něj přendávat do nabíječky.

Díky uspořádání baterií vedle sebe je svítilna překvapivě krátká a perfektně padne do ruky. Ovládání je pohodlné a rychlé pomocí dvou tlačítek na konci svítilny – hlavním spínačem se svítilna zapíná a druhým spínačem se přepínají režimy výkonu. Svítilna je vhodná zvláště pro pohyb v těžkém terénu, pátrací operace a dohledávku, ale i běžné domácí použití. Předběžná cena svítilny je cca 4000 Kč.

Co by měl splňovat zájemce o testování

Důležitým kritériem pro výběr recenzenta je předchozí zkušenost s testováním vybavení (není nutná zkušenost s testováním svítilen) a publikace na internetu či v jiném médiu. Zúčastnit se mohou profesionálové, kteří využijí svítilnu ve službě – policisté, hasiči, vojáci, ostraha atd. Dále i horolezci, turisté, myslivci, rybáři a další uživatelé svítilen. Vítáni jsou uchazeči, kteří mají možnost uveřejnit výsledek testu na více místech (např. časopisy, internetové magazíny, vlastní youtube kanál se slušnou návštěvností atd.)

Co by měla recenze obsahovat

Recenzi by měl vybraný tester zveřejnit a zároveň nás informovat o jejím zveřejnění do 20 dnů od doručení svítilny. Recenze by měla obsahovat zejména:

  • Popis svítilny a osobní zkušenosti a dojmy z jejího používání.
  • Fotografie, popř. video testovaného produktu, tzn. vzhled, funkčnost a detaily.
  • Fotografie a popis prostředí, ve kterém test proběhl a postupů, jak byla svítilna testována.
  • Popis předností a nedostatků výrobku.
  • Textová recenze by měla mít alespoň 1000 slov a min. 10 fotografií.
  • V případě, že budete natáčet videorecenzi, tak by měla mít délku 3-10 minut.

Jak se registrovat

Registrace uchazečů probíhá do 18. října 2017 přes formulář na stránkách výrobce (anglicky), který recenzenty vybere.

Výsledky výběrového řízení budou zveřejněny po 20. říjnu 2017 na oficiálních stránkách výrobce a vybraní recenzenti budou kontaktování e-mailem. Předběžný termín rozeslání testovacích vzorků je přelom října a listopadu.

Těšíme se na vaše přihlášky!

Náhledový obrázek - Fenix hledá recenzenty nové svítilny Fenix TK35 Ultimate s výkonem 3200 lumenů

Aby bylo legislativě EU učiněno zadost, vězte, že tento web využívá cookies, jako drtivá většina všech stránek na internetu.
Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace