Vybavte se na sezónu kapesní nabíjecí svítilnou Fenix RC11

Nastupující jarní období přirozeně láká k nejrůznějším venkovním aktivitám. Není od věci přibalit si k nim malou, lehkou, ale zároveň vysoce výkonnou a spolehlivou svítilnu, kterou v kapse téměř nepocítíte. Fenix RC11 s výkonem 1000 lumenů a dosvitem 190 metrů se stane vaším průvodcem tmou.

Kapesní svítilna Fenix RC11 je vybavena li-ion akumulátorem s kapacitou 2600 mAh, který lze dobíjet přímo ve svítilně pomocí USB kabelu s magnetickým uchycením. Nabíjecí kabel, který je součástí balení, zapojíte do USB konektoru počítače, USB adaptéru do sítě nebo do auta. Magnetický konektor na druhém konci kabelu jednoduše přiložíte k nabíjecí plošce na svítilně, k níž se sám pevně přichytí. Tento jedinečný, vysoce komfortní způsob napájení přes ergonomický magnet usnadňuje manipulaci se svítilnou, navíc se díky tomu zamezuje potenciálním problémům se zanesením standardního micro-USB portu v extrémně prašném prostředí (poušť, písečné pláže apod.). Na plné nabití akumulátoru potřebujete jen 4 hodiny. Alternativně můžete k napájení použít také dvojici jednorázových CR123A baterií, známých coby „foťákové“ baterie.

Svítilna s výtečnými parametry disponuje hned šesti světelnými režimy. Pokud se dostanete ve tmě do nouze, doslova den kolem vás vytvoří nejsilnější režim o 1000 lumenech, na který se můžete spolehnout po dobu 1,3 hodiny. Stejnou světelnou silou vyzařuje i tísňový a výstražný stroboskopický režim, kterým můžete například odvrátit či znesnadnit bezprostředně hrozící útok ve ztemnělém parku. Pro běžné užití můžete dle členitosti terénu nebo interiéru volit jeden ze tří režimů vysoký (500 lumenů) – střední (150 lumenů) – nízký (50 lumenů). Pro noční orientaci ve stanu nebo například čtení postačuje eco režim o 10 lumenech, na jehož svit se můžete spolehnout po dobu neuvěřitelných 135 hodin, tedy více než pět a půl dne.

Fenix RC11 je připravena spolehlivě sloužit za jakýchkoliv venkovních podmínek. Tělo z letecké hliníkové slitiny odolá pádům, konstrukce svítilny garantuje vodotěsnost až do dvoumetrové hloubky. Její povrch je díky procesu anodizace odolný vůči poškrabání. O kvalitě výrobků svědčí nejlépe fakt, že výrobce na svítilny Fenix poskytuje pětiletou záruku. Pokrok v LED technologiích jde nezadržitelně vpřed a díky tomu si dnes za rozumnou cenu můžete pořídit malou kapesní svítilnu s obrovským výkonem, která vám bude spolehlivě sloužit dlouhé roky. Model RC11 je vhodný pro všechny, kteří hledají co nejmenší a zároveň co nejvýkonnější nabíjecí svítilnu. Je vrcholným představitelem kategorie EDC (every day carry), svítilen pro každodenní nošení, které nachází univerzální využití doma, při zájmových činnostech i profesionálním nasazení. Ať už potřebujete spolehlivé světlo při sezonních pracích na chalupě, při turistických výpravách nebo do služby, RC11 plně vyhoví vašim požadavkům. Policisté například ocení možnost dokoupení červeného dopravního kužele, cykloturisté ji potom můžou pomocí držáku na řidítka kola nebo helmu proměnit v cyklosvětlo. Jednoduchým vyjmutím z držáku mají rázem v ruce ruční svítilnu, která plně postačí například na postavení stanu a další činnosti při kempování. Je také ideálním pomocníkem na výpravy za dobrodružstvím, kdy vážíte každý gram vybavení v batohu.

Všechny parametry svítilny – světelný tok, doba provozu na baterie, vodotěsnost, dosvit a nárazuvzdornost – jsou měřeny v souladu s normou ANSI/NEMA FL 1-2009

Svítilna Fenix RC11 je dostupná v internetovém obchodě www.kronium.cz i u dalších prodejců značky Fenix. Doporučená maloobchodní cena je 2 199 Kč včetně DPH.

Náhledový obrázek - Vybavte se na sezónu kapesní nabíjecí svítilnou Fenix RC11

Fenix RC11

Aby bylo legislativě EU učiněno zadost, vězte, že tento web využívá cookies, jako drtivá většina všech stránek na internetu.
Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace